Чуррос, также чурро — сладкая обжаренная выпечка из заварного теста, имеющая в сечении вид многоконечной звезды или просто круглая в сечении. Родиной чуррос считается Испания, где чуррос традиционно подают на завтрак.
Смешать муку, разрыхлитель и соль.
Добавить оливковое масло, воду и перемешать
Жарить на среднем огне, в большом количестве масла, выдавливая тесто из кондитерского шприца.
Готовые чурросы обвалять в сахарной смеси
1
Комментарии
Аноним
Отзыв
Hi there to every one, the contents existing at this
website are in fact awesome for people knowledge,
well, keep up the nice work fellows. SpeedyIndex
My family all the time say that I am killing my time
here at net, except I know I am getting experience every day by reading thes fastidious posts.
nothing to link indexing
We are a group of volunteers and starting a new
scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on.
You've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.
SpeedyIndex
website are in fact awesome for people knowledge,
well, keep up the nice work fellows. SpeedyIndex
here at net, except I know I am getting experience every day by reading thes fastidious posts.
nothing to link indexing
scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on.
You've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.
SpeedyIndex