Апрель 9, 2015
1616

Селедка по-голландски

Фото
Селедка по-голландски

Приготовленная таким образом селедка получается нежной, сочная, вкусная. При подаче можно заправить маслом.

Автор рецепта
Ксения Кириенко
Покупатель
Количество
3 порции
Время приготовления
15 минут + 3 суток для засолки

Ингредиенты

Селедка
1 шт.
Лук репчатый
1 шт.
Лимон
1/3 шт.
Морковь
1 шт.
Соль
1 ч. л.
Сахар-песок
6 ч. л.
Перец черный горошком Купить
6 шт.
Лавровый лист отборный 10г
3 листика

Приготовление с пошаговыми фото

Лимон и лук нарезать полукольцами, морковь натереть на крупной терке.
Селедку разморозить, очистить, снять кожицу.
Выложить в банку слоями: овощи и приправы (перец слегка подавить), а также соль и сахар; на овощи - кусочки селедки, сверху на селедку - овощи. Получается около 3-х слоев. Чуть придавать, закрыть крышкой и оставить мариноваться на 3 дня. Приятного аппетита!

Комментарии

Аноним
Отзыв
That is a good tip particularly to those new to the blogosphere.
Brief but very precise information… Thank you for sharing this one.
A must read post!
casino en ligne
Hello there, You have done an excellent job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends.
I am confident they will be benefited from this
web site.
casino en ligne
certainly like your web-site but you need to take a look at the spelling on several of your posts.
Many of them are rife with spelling problems and I find it
very bothersome to tell the reality nevertheless I will
certainly come back again.
meilleur casino en ligne
I was suggested this web site via my cousin. I am
not sure whether or not this put up is written by way of him as no one else
realize such unique approximately my problem. You are incredible!
Thanks!
meilleur casino en ligne
Howdy I am so glad I found your webpage, I really found you by mistake,
while I was looking on Digg for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round
thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all
at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read
much more, Please do keep up the fantastic b.
casino en ligne France
Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have
truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!
meilleur casino en ligne
whoah this blog is fantastic i like reading
your posts. Stay up the good work! You understand, a lot of individuals
are looking around for this info, you can aid them greatly.

casino en ligne
Quality articles or reviews is the key to interest the
users to pay a quick visit the website, that's what this
web page is providing.
casino en ligne France
Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I'm impressed!
Extremely useful information specially the closing part :
) I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a very lengthy time.
Thanks and good luck.
casino en ligne
If you would like to grow your familiarity just keep visiting this site and be updated with the
most up-to-date information posted here.
casino en ligne
21 мая 2025 в 21:04

Оставить комментарий

Овощные шашлычки с беконом
Сочный и ароматный шашлычок
Сальса из авокадо
Сытная закуска с имбирем и корицей
Куриные бедрышки на гриле
С молодым чесноком и лимоном

Популярные рецепты

Видео-рецепты

Мы используем cookie-файлы, чтобы получить статистику, которая помогает нам улучшить сервис для Вас. Продолжая пользоваться сайтом без изменения настроек, вы даёте согласие на использование ваших cookie-файлов в соответствии с политикой об обработке персональных данных.